Politika kolačića

Hvala što ste posetili naš sajt, ENERGOMONTAŽA DOO se brine o zaštiti Vaše privatnosti.
Na ovoj stranici se možete informisati o načinu prikupljanja i korišćenja Vaših podataka prilikom posete naše web prezentacije na adresi www.energomontazans.com

Šta su kolačići?

Kolačić (Cookie) je mala datoteka koja je poslata sa servera na Vaš web čitač ili mobilni uređaj, koja sadrži neke podatke i sačuvana je u keš memoriji uređaja preko kojeg pregledate web stranice. Postoje načini kontrole kolačića na Vašem uređaju i podešavanja da li želite da ih prihvatite ili ne. Možete promeniti postavke svog web pretraživača kako biste uticali na način na koji se kolačići čuvaju na Vašem uređaju.

Šta radimo sa kolačićima i koja je njihova funkcija?

Kolačići omogućavaju čuvanje informacija o Vašim podešavanjima i dozvoljavaju pristup Web stranicama bez ponovne personalizacije.

Statističke podatke i informacije kao što su adresa (URL) Web stranice sa koje ste došli, koje stranice ste posetili na našem sajtu, koji Web čitač koristite za pregled i drugo, se automatski sakupljaju na našem web serveru. Ovi podaci nam pomažu da razumemo kako posetioci koriste naše Web stranice.

Ponekad koristimo servise koje obezbeđuju treća lica u cilju analiziranja saobraćaja i posećenosti naših Web stranica. Ove službe trećih strana koriste kolačiće za anonimno prikupljanje informacije o Vašim posetama na našem web sajtun u svrhu merenja efikasnost oglašavanja i e-mailova.

Ukoliko onemogućite kolačiće, postoji mogućnost da neke funkcionalnosti na našem sajtu neće raditi ispravno.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na engmont@eunet.rs